CMD Concentrated Mineral Drops – Pati Pekat Mineral Beralkali

Concentrated Mineral Drops (CMD) merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan. Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda. MINERAL MERUPAKAN KEPERLUAN KESIHATAN SETIAP HIDUPAN. Disclamer/Penafian : CMD Adalah Bukan Ubat

 

PENAWAR AJAIB | TITISAN PENAWAR 1001 GUNA

TERBUKTI BERKESAN MERAWAT TUBUH BERPENYAKIT & MENCEGAH TUBUH DARI TERKENA PENYAKIT DENGAN SELAMAT DAN SEMULAJADI. CMD REVELL DISYORKAN OLEH PAKAR-PAKAR KESIHATAN SEDUNIA !!

JUTAAN TESTIMONI PENGGUNA BERPUASHATI & SEMBUH DIPEROLEHI DARI SELURUH DUNIA !!

rahsia tubuh sihat sepanjang masa

Cara mudah untuk memastikan tahap kesihatan ANDA sentiasa terbaik dan optimum adalah hanya dengan memastikan anda minum air bercampur Pati Pekat Mineral Beralkali ini setiap hari. In shaa Allah pelbagai kesan yang positif pasti ANDA rasai sehari demi sehari selepas ANDA mula meminumnya. Airnya rasa enak sekali. Bekalkan botol air minuman anak ke sekolah, suami ke pejabat dengan air yang sihat untuk tubuh badan ini.

PERINGATAN : CMD BUKAN SAHAJA HANYA KEPERLUAN MEREKA YANG SAKIT.. TETAPI JUGA KEPERLUAN KITA SEMUA YANG SIHAT UNTUK MENGEKALKAN TAHAP KESIHATAN & KEKUATAN TUBUH UNTUK MELAWAN PENYAKIT

cara mengamalkan cmd

Bekalkan Air Yang Sihat & Enak Ini Kepada Ahli Keluarga Kita Agar Tubuh Sentiasa Sihat & Kuat Melawan Penyakit !!

Ianya bukan air ubat, tetapi air beralkali dengan kandungan mineral yang sangat tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan kita.

“Concentrated Mineral Drops (CMD) mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ionik. Manfaat magnesium dalam bentuk ionik ini dalam pengurangan dan pemulihan pesakit strok atau mereka berisiko penyakit jantung, tidak boleh diperkecilkan.”
– Dr. Alex Shauss

keperluan mineral kepada kesihatan

rahsia tubuh sihat dan bebas dari penyakit

Murah, Jimat Dan Berkesan. Satu Botol untuk Satu Keluarga!

APAKAH KEBAIKAN PATI MINERAL BERALKALI INI KEPADA ANDA & KELUARGA ?

10 Sebab Kenapa ANDA Perlu Memiliki CMD HARI INI JUGA Demi Kesihatan & Kesejahteraan ANDA Sekeluarga

1. LENGKAP
Terdiri dari 8 makro-mineral iaitu (Calcium, Zinc, Iron, Magnesium, Flouride, Sodium,Selenium dan Iodine) dan 68 mikro mineralnya adalah (Phosporus, Sulphate, Cesium, Hafnium, Dysprosium, Neodymium, Nickel, Vanadium, Potassium, Silicon, Strotium, Bismuth, Lutetium, Ebrium, Manganese, Gold, Silver, Terbium, Alumunium, Holmium, Chromium, Latharium, Gallium, Titanium, Tellurium, Nitrogen, Copper, Gadolinium, Europium, Selenium, Semarlum, Molybdenum, Praseodymium, Lithium, Carvonate, Yiterbium.dan lain-lain). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

2. IONIK
Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

3. BERSIH/SUCI
CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

4. ALAMI (NATURAL)
CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. (Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan). 100% alami.

5. SEIMBANG
Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

6. PEKAT
55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

7. MEMUDAHKAN
Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda (Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

8. MULTI FUNGSI

CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan :
– Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus
– Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar
– Memangkinkan pembentukan sel baru
– Meningkatkan metabolisme badan
– Meningkatkan tenaga dan kevitalan
– Memelihara kulit dan rambut
– Menguatkan gigi dan rangka badan

9. HARGA WAJAR
Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

10. TERBUKTI
Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.

saya-mahu-beli-hydro-d-revell-original-selamat-digunakan

Kenapa CMD dipanggil 1001 Penawar? Kenapa CMD dipanggil titisan ajaib untuk kesihatan? Apa itu CMD? Apakah kelebihan, kebaikan dan manfaat CMD untuk kesihatan? Bagaimanakah cara penghasilan CMD ini?

PRODUK TRAINING CMD DARI PAKAR PRODUK TELAH MENDAPAT LIPUTAN DARI TV SELATAN

khasiat pati mineral beralkali kepada kesihatan tubuh manusia

MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATINYA.. AYUH JOM GUNAKAN PATI MINERAL BERALKALI SEKARANG !

JADIKAN RUTIN HARIAN KITA, NAK MINUM AIR TITIS CMD, NAK MINUM KOPI ATAU TEH TITIS JUGA CMD..

ANAK-ANAK KITA JUGA BEGITU, BANCUH SIRAP UNTUK MEREKA TITIS, BANCUH APA SAHAJA MINUMAN TITISKAN  CMD..

IN SHAA ALLAH, KESAN BAIKNYA ANDA AKAN RASAINYA NANTI..

TERUSKAN BERDOA KEBAIKAN DUNIA & AKHIRAT.. AMEEN

kebaikan manfaat CMD kepada kesihatan manusia

 

Bagaimana proses penghasilan Concentrated Mineral Drops?.

Concentrated Mineral Drops berasal dari  Tasik Great Salt, Bahagian Barat Amerika Utara di USA. Ia merupakan laut pedalaman yang tertua di dunia. Ia adalah sisa Zaman Ais besar yang terakhir. Tasik Great Salt teleh mengumpulkan mineral dan trace mineral daripada pergunungan berbatu-batan di sekitarnya selama berpuluh-puluh ribu tahun.

Tasik Great Salt merupakan badan air laut yang terbesar dan terpekat di dunia. Setiap musim sejuk, purata 500 inci salji jatuh ke pergunungan yang mengelilingi Tasik Great Salt Lake. Pada musim luruh, air salji mencair sekaligus melarutkan mineral dari tanah dan batu batan dan dibawa ke tasik yang tiada pengaliran keluar. Matahari pada musim panas di Utah membuat air tasik mengewap dan meninggalkan mineral di dalamnya.

Hanya terdapat plankton kecil (brine shrimp) yang dapat bertahan dalam tasik yang mengandungi kadar garam begitu ekstrem. Plankton-plankton ini memakan bakteria yang terdapat dalam tasik lantas membersihkan air tasik. Hasilnya adalah perairan yang kaya dengan nutrien yang mengandungi lebih dari 70 mineral dan trace mineral ionik.

khasiat perubatan cmd

Oleh kerana tasik ini mempunyai kepekatan tinggi secara semula jadi, UMN (Ultimate Mineral Nutrition) di Utah, syarikat pengeluar titisan mineral ini di Amerika Syarikat; tidak perlu menggunakan proses kimia apapun untuk memperolehi atau menghasilkan mineral. UMN hanya meneruskan proses yang telah dimulakan dengan kejadian alam. Dengan memanfaatkan spesifikasi dinamik pada setiap 4 musim, UMN seterusnya memekatkan titisan air tasik tersebut dan membuangkan 99% sodium darinya. Hasilnya adalah keseimbangan mineral yang sempurna.

Untuk menghasilkan sebotol CMD, ia memerlukan purata selama 2 tahun proses penyejatan 4 musim di kolam sejatan buatan manusia yang terletak di bahagian utara tasik, untuk trace mineral sampai ke tahap imbangan yang betul.

Dalam proses ini UMN secara rutin menjalankan ujian untuk memastikan ia mencapai kepekatan dan keseimbangan yang optima. Hanya apabila faktor-faktor ini dalam paduan yang sempurna dan mematuhi kepiawaian UMN, barulah mineral ini diambil untuk dibotolkan. Dengan penjelasan ini menunjukkan bahawa titisan mineral ini  merupakan produk semulajadi dan bukan bahan kimia.

sumber mineral beralkali cmd rivell

Satu Penemuan Yang Hebat

Kajian mengenai air alkali telah bermula dari tahun 1950 di jepun. Kajian menunjukkan minum air yang tinggi pH mampumeneutralkan asid yang terkumpul di dalam badan. Di Jepun iaitu di bawah kementerian kesihatan telah menjalankan usaha untuk menghasilkan air beralkali tinggi dan air alkali yang pertama dihasilkan adalah pada tahun 1966.

Suatu lagi penemuan iaitu, di Kaiser Institute Berlin pada tahun 1926 Dr. Otto Warberg menerima penganugerahanNobel Prizes dalam kajian beliau dalam penemuan punca kanser. Dalam kajian beliau punca kanser adalah sel yang kehilangan elektron akibat diserang oleh radikal bebas iaitu oksigen yang tidak stabil dan kandungan asid yang terlalu banyak di dalam badan.

Kajian beliau telah diteruskan oleh pakar saintis di seluruh dunia dan walaupun sehingga ke hari ini punca kanser masih belum diketahui tetapi kajian yang sahih dan telah didokumenkan adalah tiada gejala penyakit yang timbul apabila kawasan sel kita dalam keadaan beralkali. Ini bukan suatu yang ajaib kerana orang yang sihat badan mereka adalah dalam keadaan beralkali.

titisan ajaib 1001 penawar rawat semua penyakit

CMD Revell merupakan pati mineral beralkali yang sangat hebat & bebas dari kesan sampingan !

produk cmd concentrated mineral drops untuk kesihatan tubuh badan manusia

 

saya-mahu-beli-hydro-d-revell-original-selamat-digunakan

 DEMO : CMD TERBUKTI MAMPU KUATKAN & SEIMBANGKAN BADAN YANG MENGGUNAKANNYA

Ciri-Ciri Pati Pekat Mineral Beralkali Ini :-

1) Membekalkan air beralkali kepada tubuh.
2) Membekalkan nutrien mineral yang lengkap diperlukan tubuh.
3) Mengandungi Trace Mineral yang lengkap untuk keperluan badan dengan lebih 260mg Magnesium bagi setiap 20 titis.
4) Meningkatkan pH badan dengan meneutralkan lebihan asid di dalam cecair badan dan tisu.
5) Membuang toksin keluar daripada badan melalui air kencing.
6) Membantu meningkatkan kecekapan tubuh menyerap nutrien makanan.
7) Mengalkalikan pH badan.
8) Meningkatkan paras oksigen dalam badan.
9) Mengubah struktur molekul air supaya lebih mudah diserap oleh sel tubuh.
10) Menjadikan air rasa lebih enak, manis, menyegarkan dan bermineral.

RAHSIA KECANTIKAN & KESIHATAN LUAR DAN DALAM DENGAN CMD

rahsia cantik luar dan dalam

TESTIMONI PENGGUNA CONCENTRATED MINERAL DROPS (CMD)

sakit sembuh setelah menggunakan CMD concentrated mineral drops

beli pati mineral beralkali di johor bahru johor

MANFAAT BESAR BILA MENGAMALKAN Concentrated Mineral Drops (CMD)

1. Membersih
* Darah – sistem peredaran darah yang sihat. Mencegah kolesterol tinggi, darah tinggi dan tekanan darah rendah.
* Usus – menyihatkan sistem pembuangan serta mencegah masalah sembelit, buasir, barah usus atau kolon, najis berdarah.

2. Membina
* Komponen Asas Badan – enzim, sel darah, hormon dan vitamin diperlukan semua sistem badan. Mencegah beguk, kencing manis dan ketidakhadaman.
* Tulang, Sendi dan Gigi yang kuat – mencegah masalah tulang (artritis, reumatisme, gout, osteoporosis.
* Rambut dan Kulit Yang Cantik – tiada lagi masalah kulit, alahan, gatal, ruam atau rambut rontok dan kering.

3. Menguatkan
* Sistem Badan – menguatkan sistem bio-elektrik, penghadaman dan ketahanan badan. Apabila sistem badan kuat, pasti badan dapat mencegah penyakit.
* Mengatasi Stres – (tekanan) mencegah masalah buah pinggang, jantung dan paru-paru (lelah, bronkitis dan resdung). Kesihatan badan lebih stabil untuk mengatasi stres.

4. Menggiatkan
* Prestasi Badan – melakukan apa jua aktiviti dengan lebih stamina & kurang letih.
* Refleks Mental & Fizikal – penerimaan pengetahuan lebih baik, tidak kira usia. Bagus untuk IQ mereka yang sedang belajar.
* Penyerapan Nutrien & Supplemen Lain – semua makanan harian dan supplemen lain (seperti vitamin, royal jelly, aloe vera) diserap dengan lebih baik.

pelanggan puashati dengan CMD

TESTIMONI PENGGUNA YANG SANGAT MEMERANJATKAN !!

OK lah, berapakah harga jualan sebotol CMD ini ?

Harga Jualan (RUNCIT) Sebotol CMD 120ml

RM212 + Kos Poslaju

KINI ADA OFFER !! Ya, Limited TIME OFFER..

Buat Pilihan ANDA SEKARANG JUGA !!

SERTAI 1,000,000+ PENGGUNA CMD DI MALAYSIA SEKARANG

BUAT PILIHAN YANG BIJAK

 

ATAU ANDA PILIH YANG INI ?

saya-mahu-beli-hydro-d-revell-original-selamat-digunakan

ATAU

mahu-mencuba-menggunakan-cmd-di-jb

TAWARAN 65 MLADALAH UNTUK MENCUBA SAHAJA, TIDAK DIDAFTARKAN & TIDAK MENDAPAT PELBAGAI KELEBIHAN SEBAGAI AHLI REVELL SDN BHD iexp4u.com. Harap Maklum